Η εταιρία μας εδρεύει στην Κομοτηνή, στη Χρήστου Τσούντα 16, με επωνυμία Γαλανάκης Βασίλειος Μάριος & Α.Φ.Μ. 136645976.

Είμαστε ατομική επιχείρηση με δραστηριότητα στο Εμπόριο Η/Υ και περιφεριακών, Εγκαταστάσεις Δικτύων, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Φιλοξενία Ιστοσελίδων κ.α.
Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητους Servers, σε DataCenter στη Θεσσαλονίκη, με SSD δίσκους για την καλύτερη απόδοση των ιστοσελίδων σας!

Υπηρεσίες - Προϊόντα

Εμπόριο (Λιανική - Χονδική)

Στο φυσικό μας κατάστημα στη Κομοτηνή, Χρήστου Τσούντα 16, μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνετε στην αγορά των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Δικτυακών, Περιφεριακών μέσων, SmartPhone και Tablet

Επισκευές - Αναβάθμιση

Μπορείτε επίσης να μας φέρετε για επισκευή συσκευές όπως, Σταθεροί υπολογιστές, Laptops, Tablets, SmartPhones ή και να έρθουμε στο χώρο σας

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστοσελίδες για κάθε ανάγκη! Δυναμικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα με πελάτες απ' όλη την Ελλάδα! Κάντε κλικ για να δείτε μερικές από τις δημιουργίες μας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η εταιρία μας είναι από τις λίγες εταιρίες (αν όχι η μόνη) στη Περιοχή της Θράκης με ιδιόκτητους Servers, τοποθετημένους σε Datacenter στη Θεσσαλονίκη, για καλύτερες ταχύτητες.

Κατοχύρωση Ονομάτων

Η εταιρία μας διαθέτη άδεια για κατοχύρωση ονομάτων από την Ε.Ε.Τ.Τ. σε κατάληξη .gr .com .org κ.α.

Social Advertising

Αναλαμβάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες για όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και για Google, Linkwi.se και άλλες πλατφόρμες

Τηλεφωνικά Κέντρα

Δημιουργία Τηλεφωνικές κέντρων με VOIP για χαμηλότερο κόστος στην επιχείρησή σας!

Audio Streaming

Με τα πακέτα Audio Streaming της Opticweb μπορείτε να ξεκινήστε το δικό σας web radio ή να κάνετε αναμετάδοση του σήματος του ραδιοφωνικού σταθμού σας.