fbpx

Δωρεάν δημιουργία ιστοσελίδας – Ηλεκτρονικού καταστήματος

Το κατάστημά μας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους Επαγγελματίες του νομού Ροδόπης ξεκινάει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων δωρεάν, ώστε να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με το αντικείμενο και να εξοικειωθούν με το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα ανάλογα με τον τύπο της ιστοσελίδας οι Επαγγελματίες εξοικειώνονται  στις πλατφόρμες CMS (Content Management System – Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) WordPress ή Prestashop και μαθαίνουν βασικά στοιχεία όπως το πως να δημιουργείς ένα άρθρο ή το πως προσθέτετε προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δημιουργούμε πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες με τα βασικά τους στοιχεία έτοιμες να υποδεχθούν τους νέους σας πελάτες!

Πληροφορίες CMS

Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (ΣΔΠ ή CMS). Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων. Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.
*Κατάλληλο για την εύκολη δημιουργία ιστοσελίδας παρουσίασης επιχείρησης και υπηρεσιών

Το PrestaShop είναι μια λύση e-commerce ελεύθερου κώδικα. Το λογισμικό δημοσιεύεται με την άδεια ανοικτού λογισμικού (OSL). Είναι γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού PHP με υποστήριξη για το σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων MySQL. Το PrestaShop χρησιμοποιείται σήμερα από 250.000 καταστήματα παγκοσμίως και διατίθεται σε 60 διαφορετικές γλώσσες.


*Κατάλληλο για την εύκολη δημιουργία Ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Shop)

Τι προσφέρουμε

Εγκατάσταση CMS

Εγκατάσταση του βασικού συστήματος WordPress - Prestashop με τις βασικές τους λειτουργίες.

Φιλοξενία - Server

Φιλοξενία της ιστοσελίδας σε ιδιόκτητους Ελληνικούς Server για καλύτερες ταχύτητες και δωρεάν SSL.

Ένα Email Account

Ένα email account ως 200mb με τα καλύτερα antispam filters. Γιατί κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει επαγγελματικό email.

500 ΜΒ Χώρο σε SSD

Συνολικός χώρος μαζί με τα email. Κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις με απίστευτες ταχύτητες.

Καθημερινό BackUp

Καθημερινό σύστημα BackUp για τη δική σας ασφάλεια. Το Backup δεν παίρνει χώρο από το συνολικό χώρο χρήσης του Server

Google Analytics

Εγκατάσταση Google analytics - Facebook pixel για σωστό Marketing και παρακολούθηση των στατιστικών σας.

Εκπαίδευση συστήματος

Απαραίτητη εκπαίδευση στο σύστημα 1 με 2 ώρες. Στο βασικό σύστημα προσθήκης άρθρων ή προϊόντων στο CMS που επιλέξετε.

Ενημέρωση Social Media

Βασική εκπαίδευση στον τρόπο λειτουργίας των Social Media και ενημέρωση σωστής λειτουργίας. (Facebook κλπ)

Όροι έγκρισης αίτησης - χρήσης

 1. Η εταιρία – επιχείρηση θα πρέπει να έχει έδρα εντός του νομού Ροδόπης.
 2. Δεν θα πρέπει να διαθέτει άλλη ιστοσελίδα – ηλεκτρονικό κατάστημα.
 3. Η εταιρία – επιχείρηση θα πρέπει να παρέχει όλο το υλικό που χρειάζεται για τη δημιουργία της, σε ηλεκτρονική μορφή (λογότυπο, εικόνες, banners, κείμενα). Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε το υλικό και επιθυμητέ την ένταξη στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ανάλογες χρεώσεις.
 4. Η εταιρία – επιχείρηση θα πρέπει να μας ενημερώσει από πριν για τον όγκο των δεδομένων που θα περιέχει η σελίδα (Συνολικό μέγεθος εικόνων ή ποσότητα προϊόντων).
 5. Για ιστοσελίδες που ξεπερνάν τα 500 MB στο σύνολο (μαζί με το email), θα υπάρχουν ανάλογες χρεώσεις (δείτε παρακάτω για χρεώσεις που προκύπτουν κατά περίσταση).
 6. Η διαδικτυακή προώθηση των σελίδων (Facebook, Google κ.α.) γίνεται αποκλειστικά από εμάς. Δεν επιτρέπετε η παραχώρηση κωδικών ή άλλων στοιχείων σε τρίτους. Το κόστος για την προώθηση ανέρχεται στο 20% του ποσού που θα δαπανήσει ο πελάτης.
 7. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα άρνησης σε ένταξη στο πρόγραμμα χωρίς να είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει για τους λόγους άρνησης.
 8. Οι ιστοσελίδες – ηλεκτρονικά καταστήματα που θα δημιουργηθούν είναι καθαρά ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης Γαλανάκης Βασίλειος Μάριος (OpticWeb) με έδρα την Κομοτηνή και α.φ.μ. 136645976 και έχει το δικαίωμα τερματισμού της υπηρεσίας οποιαδήποτε στιγμή (εφόσον έχει ενημερώσει). Οι ιστοσελίδες δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλον Server ή άλλη εταιρία. Δεν επιτρέπετε η μεταφορά των δεδομένων της σελίδας σε κάποια άλλη ιστοσελίδα (Copy – Paste, import – export κ.α.).
 9. Στην ιστοσελίδα πρόσβαση επιτρέπετε το πολύ σε 2 άτομα της επιχείρησης και σε κανέναν εκτός αυτής. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση η υπηρεσία τερματίζεται. 
 10. Η εταιρία μας δεν αποσπά μέρος των κερδών που μπορεί να προκύψουν από τις ιστοσελίδες και δεν έχει καμία σχέση νομική ή άλλη με την εκάστοτε ιστοσελίδα (εταιρία – επιχείρηση) όσων αφορά το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτής.
 11. Η περίοδος δωρεάν χρήσης τους Server είναι στους 6 μήνες από την κατοχύρωση του ονόματος (Domain Name) που γίνεται στα στοιχεία της επιχείρησης – εταιρίας του αιτούντος.
 12. Το όνομα (Domain Name) κατοχυρώνεται από την εταιρία μας για 2 χρόνια (για κατάληξη σε .gr) και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλον πάροχο μέχρι το πέρας τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν ανάλογες χρεώσεις.
 13. Σε περίπτωση που η εταιρία – επιχείρηση διαθέτει κάποιο Domain για να ενταχθεί στο πρόγραμμα θα πρέπει να μεταφερθεί στην εταιρία μας και να γίνει ανανέωση για τουλάχιστον 2 έτη.
 14. Για όσους ενδιαφέρονται για ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνουμε ότι οι εργασίες που γίνονται είναι οι εξής: Εγκατάσταση συστήματος, εγκατάσταση μεταφορικών, δημιουργία σελίδων (Όροι Χρήσης, Έξοδα αποστολής κλπ), Εγκατάσταση PayPal ή Viva Wallet.
 15. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χωρίς να είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει για τις αλλαγές. Υποχρέωση να ενημερώσει έχει μόνο όταν υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια χρέωση.
 16. Η φιλοξενία είναι δωρεάν για τους 6 πρώτους μήνες. Το κόστος ανανέωσης της φιλοξενίας ξεκινάει από τα 6€ το μήνα και είναι υποχρεωτική η ανανέωση για 1 χρόνο μετά το πέρας του εξαμήνου.
 17. Κόστος ένταξης στην υπηρεσία ανέρχεται στα 25€ (με 24% ΦΠΑ) που αντιστοιχεί στην αγορά του Domain σε κατάληξη .gr για 2 χρόνια.