Πώς η ιστοσελίδα μου θα είναι γρήγορη?

Το γραφιστικό κομμάτι και την ποιότητα του κώδικα τις ιστοσελίδας είναι ένας μεγάλος παράγοντας στη ταχύτητα της ιστοσελίδας. Επίσης σημαντικό είναι γρήγοροι servers σε γρήγορα και αξιόπιστα data center. Τέλος το περιεχόμενο της σελίδας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Σε όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουμε τους καλύτερους Server & DataCenter, φροντίζουμε τα Προγράμματα διαχείρισης που χρησιμοποιούμε να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις και τέλος φροντίζουμε το περιεχόμενο να είναι σωστά διαμορφωμένο.

Πώς η ιστοσελίδα μου θα βγει ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης?

Η βελτιστοποίηση του site ξεκινάει από την ίδια την δημιουργία της ιστοσελίδας. Οι λέξεις κλειδιά, ο κώδικας και η δομή του site, τα κείμενα του κόμβου, η χειροκίνητη καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης είναι κομμάτια του παζλ για την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας κυρίως στο Google που έχει ηγετικό ρόλο στις αναζητήσεις παγκοσμίως. Ένας ακόμα παράγοντας για να έχουμε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι η επισκεψιμότητα της σελίδας και τα link άλλων σελίδων στη δική σας.

Τι κατεύθυνση πρέπει να έχει σχεδιαστικά η ιστοσελίδα μου?

Το σχεδιαστικό κάθε ιστοσελίδας είτε πρόκειται για εταιρική παρουσίαση ή για ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι επέκταση της εταιρικής ταυτότητας. Η δημιουργία ιστοσελίδας πρέπει να ακολουθεί τους on-line κανόνες των sites αλλά να είναι και ανάλογη της παρουσίας της εκάστοτε εταιρίας ή επαγγελματία στην πραγματική αγορά.

Η δημιουργία ιστοσελίδας θα φέρει περαίτερω έξοδα στην επιχείρηση μου εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας?

Στην περίπτωση εταιρικής και προϊοντικής παρουσίασης δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες . Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί μετά από καιρό θα ήταν ο ανασχεδιασμός του e-shop όπως ακριβώς θα κάναμε ανακαίνιση στο φυσικό κατάστημα μας με σκοπό την αύξηση της εμπορικής κίνησης και των πωλήσεων.

Είναι αρκετή η προώθηση της ιστοσελίδας μου μόνο στις μηχανές αναζήτησης?

Σίγουρα οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να είναι ο πρώτος τρόπος προώθησης μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία ιστοσελίδας. Εκτός των μηχανών αναζήτησης υπάρχουν και άλλοι τρόποι προβολής όπως τα community sites (facebook, MySpace κτλ.) το e-mail marketing, η τοποθέτηση διαφημιστικών banners. Θα πρέπει ανάλογα με τον κλάδο και το αντικείμενο να γίνει το σωστό on-line marketing mix των παραπάνω δραστηριοτήτων ώστε η δημιουργία ιστοσελίδας να ακολουθηθεί από σωστό και αποτελεσματικό διαφημιστικό πλάνο. Σε κάθε διαφημιστική κίνηση θα πρέπει να υπάρχει μέτρηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων ώστε ο πελάτης να συνεχίσει με τις ενέργειες με την υψηλότερη απόδοση στην διαφημιστική δαπάνη.

Με τι κριτήρια να επιλέξω και να αναθέσω την δημιουργία ιστοσελίδας μου?

Εμείς απλά σας αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα ολοκληρωθεί αφού περάσει από έναν ταλαντούχο γραφίστα, έναν έμπειρο προγραμματιστή, έναν ειδικό στις μηχανές αναζήτησης, έναν έμπειρο server administrator και βέβαια τον σύμβουλο από την εξυπηρέτηση πελατών ο οποίος θα φροντίσει να καταγράψει τις ανάγκες σας ώστε να τις μεταβιβάσει αποτελεσματικά σε κάθε μία από τις προηγούμενες τέσσερις ειδικότητες.

Έχετε κάποια ερώτηση που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6983623929 και θα χαρούμε να σας δώσουμε αναλυτικές απαντήσεις.