Υπηρεσίες Web Hosting

Shared Web Hosting

Τα συνηθισμένα και γνωστά σε όλους Shared Web Hosting πακέτα. Χρησιμοποιούμε τελευταίες τεχνολογίες προγραμμάτων web servers (nginx) και διανομών Linux (Debian ή Ubuntu) για την βέλτιστη ταχύτητα και απόκριση των σελίδων σας.

Για τον λόγο αυτό προτιμήσαμε να μείνουμε μακριά απ’ το αργό και πλέον παρωχημένο συνδυασμό cPanel-CentOS-Apacheκαι χρησιμοποιούμε VestaCP στην πλειονότητα των web application server μας.

Δείτε τα πακέτα Shared Web Hosting

 

Low Density Shared Hosting

Το Low Density Shared web hosting είναι μια μάλλον νέα και καινοτόμα για τον χώρο υπηρεσία, όπου προσφέρουμε παρόμοιες παραμέτρους και προδιαγραφές με το Shared Hosting, αλλά με μια σημαντική διαφορά: παρέχουμε εγγυημένους πόρους σε κάθε πελάτη, και εξασφαλίζουμε περιβάλλον «λίγων κατοίκων» (low-tenant environment).

Φυσικά το Low Density Shared Hosting απευθύνται σε πιο απαιτητικά website, όπως μεγάλα forum, blog, ιστοσελίδες ειδήσεων, e-shops κ.ο.κ.

Δείτε τα πακέτα Low Density Shared

 

Custom Hosting για αυξημένες/ειδικές ανάγκες

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πελάτες με ανάγκες που δεν μπορούν καλύψουν τα συνηθισμένα πακέτα, ωστόσο δεν θέλουν να «μπλέκουν» με ίσως περίπλοκη διαχείριση Virtual Server (VPS) ή Dedicated Server.

Γι’ αυτούς τους πελάτες έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύση hosting Container/VPS που διαχειριζόμαστε εμείς για τον πελάτη. Η ρύθμιση αυτών των συστημάτων βαραίνει μόνο εμάς- από την μεταφορά του περιεχομένου του πελάτη, είτε αυτό είναι ιστοσελίδα με βάση δεδομένων, μέχρι μεγάλη εφαρμογή.

Αν ενδιαφέρεστε για custom, ειδική για εσάς λύση, μην διστάσετε να μας αφήστε ένα μήνυμα, κάνοντας click εδώ.