fbpx

Το BestPrice.gr, η κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, και το eBay, ένα από τα μεγαλύτερα και πρωτοποριακά online marketplaces παγκοσμίως, ανακοινώνουν την προσθήκη νέων παροχών και προνομίων για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ο εμπορικός δικτυακός χώρος του BestPrice.gr θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει παγκόσμια την επιχείρησή του, φτάνοντας σε ένα ευρύ κοινό από 133 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές από 190 αγορές παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του BestPrice.gr θα απολαμβάνουν περισσότερα οφέλη μέσω της ενσωμάτωσης στο eBay, όπως δωρεάν συνδρομή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ατομική συμβουλευτική από την εξειδικευμένη ομάδα του eBay και εκπαίδευση στις βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία με στόχο την αύξηση των πωλήσεων στο κατάστημά τους.

Επιπροσθέτως, θα μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση έως και 80% σε διαφημιστικές θέσεις προώθησης προϊόντων.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι δημιουργήθηκε ένας μηχανισμός οργανικής σύνδεσης των δύο λογαριασμών που διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα τόσο στο BestPrice.gr όσο και στο eBay. Αυτό αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα προς ακόμη περισσότερες ευκαιρίες που θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα, με στόχο την ενδυνάμωση των ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων – ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων – εκτός συνόρων και, κατ’ επέκταση, την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου.
Δείτε περισσότερα εδώ

Τελευταία άρθρα